Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد هادی ایمانیه یکشنبه در گفت و گو با خبرگزاری جمهوری اسلامی افزود: خروج پزشکان و نخبگان حوزه سلامت از بیمارستان نمازی می تواند به یک تهدید برای بیمارستان تبدیل شود.
استاندار فارس تاکید دارد: مسئولان وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای پیشگیری از این موضوع مسئولیت سنگینی برعهده دارند و باید مانند گذشته ایثار کنند و فراموش نکنند که باید خانه اول خود را بیمارستان نمازی بدانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی معتقد است: به هر صورت خدمت به بیماران در معنی واقعی کلمه خدمت به جامعه و به خانواده است زیرا همگی به یکدیگر متصل هستند.

ایمانیه که سابقه ریاست دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان نمازی شیراز را در کارنامه مدیریتی خود دارد، بابیان اینکه چنانچه موقوفه مرحوم نمازی به‌درستی احیا شود و اعتبارات کافی به بیمارستان تزریق شود باورهای غلطی که در جامعه از سوی برخی افراد وجود دارد نسبت به عدم خدمات مناسب در این بیمارستان برچیده می‌شود اظهار داشت: با ساخت‌وساز و تجهیز در این بیمارستان می‌توانیم اعتماد را نسبت به موفقیت‌های پزشکان در بیمارستان نمازی احیا کنیم.
این فارغ‌التحصیل دانشگاه کینگز کالج لندن در رشته فوق تخصصی گوارش و پیوند کبد اطفال، خود را مانند دیگر پزشکان فعال در بیمارستان نمازی نسبت به این بیمارستان وفادار خواند و گفت: اساتیدی که خانه اول خود را بیمارستان نمازی  بنا کرده‌اند و ساعت‌ها وقت گذاشته‌اند رمز موفقیتشان نیز همین دلدادگی به نمازی و این محیط علمی و انسانی است.
این استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی شیراز یادآور شد: از مهم‌ترین جنبه‌های بیمارستان نمازی، موقوفه بودن آن است اینکه یک فرد خیر با نیت خیر چنین بنای باشکوهی را بنیان گذاشته است و همواره مانا مانده است.
به گفته استاندار فارس، از موارد دیگر توانایی این بیمارستان جهت تشخیص و درمان ده‌ها هزار بیمار و توانایی بیمارستان جهت آموزش علم بالینی پزشکی به هزاران پزشک و پیراپزشک نام می برد که سبب شده این مرکز درمانی در دنیا زبانزد بماند.
به گفته این پزشک در تکمیل  بخش‌های درمانی بیمارستان نمازی باید با بهره‌گیری از اساتیدی در رشته‌هایی مانند بیماری‌های ژنتیکی، بیماری‌های متابولیک، زنان، چشم، گوش و حلق و بینی و دندانپزشکی باید همتی دوباره به کار گرفته شود تا کاستی های احتمالی این مرکز نیز رفع شود.
ایمانیه در پاسخ به این سئوال که آیا مجموعه درمانی نمازی  توانسته برای ارائه خدمات و درمان بیماری های نادر آنطور که باید پاسخگوی مردم ایران باشد، اظهار داشت: در برخی از بیماری های نادر موفقیت قابل توجهی کسب شده  اما برای دیگر بیماری‌های نادر به ویژه اختلالات ژنتیکی و متابولیکی مرتبط باید از سوی پزشکان مستعد ونخبه گام های بلند تری برداشته شود.
استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد:موقوفه نمازی به‌عنوان پشتوانه قوی مالی  باید احیا شود و پرسنل صبور بیمارستان نیز ازنظر معنوی و مادی حمایت شوند تا به فعالیت در بخش های خصوصی کم‌توجه نشوند.

بیمارستان نمازی شیراز سال ۱۳۳۲ به همت خیر نیک اندیش محمد نمازی پایه گذاری و با استقرار تجهیزات و فعالیت پزشکان حاذق به یکی از مجموعه های درمانی نامدار در جنوب کشور مبدل شد. 
بیمارستان نمازی از زمان تأسیس تاامروز که مراجعان بسیاری از مناطق مختلف کشور دارد، خاستگاه بسیاری از موفقیت ها برای نخستین بار یا نخستین رویدادها بوده که جراحی های خاص مغزو اعصاب، صرع و جراحی عروق از جمله آنهاست.

برچسب‌ها شیراز محمدهادی ایمانیه استانداری فارس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز فارس استاد دانشگاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شیراز استانداری فارس شیراز استانداری فارس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز فارس استاد دانشگاه دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان نمازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۸۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی

محمد رئیس زاده، با اشاره به خدمات ارزشمند جامعه مامایی کشور، گفت: زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و حتماً یکی از مؤلفه‌های تقویت جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه بزرگ ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است. از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور بر روی جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود. این سرمایه گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است. اگر ما می‌خواهیم از سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، حتماً باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

وی به آمار قابل توجه در حوزه جمعیت اشاره کرد و افزود: ما در سال‌های ۹۲ تا ۴۰۰ یک شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی داشتیم. در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، ۱۲ و ۴ دهم درصد کاهش موالید داشتیم. این کاهش را هنوز داریم اما سرعت شیب کمتر شده است با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت شده سرعت نزول کمتر شده است.

رئیس زاده ادامه داد: در ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم. ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار. بنابر این کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳ و ۶ دهم بوده اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ یک و ۶ دهم بود و جلوی سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

وی با استناد به آخرین آمار سازمان نظام پزشکی گفت: از ۷۶ هزار جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آن ها پروانه مطب دارند، یعنی ۷ هزار و ۷۱۲ پروانه فعال مامایی داریم. یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های تشویق به فرزندآوری، این است که دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت بزرگ جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید به کار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان کشور بدانند.

رئیس زاده گفت: جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد و حتماً ما باید به آینده امیدوار باشیم و موظفیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی
  • شیراز؛ اولین شهر ایرانی که صاحب یک روز در تقویم شد
  • اهدای تجهیزات پزشکی به بیمارستان تکاب