Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمدصادق مسعودی با معرفی بیمارستان نمازی به عنوان بزرگترین مرکز ارائه دهنده خدمات درمانی در جنوب کشور، افزود: در پنج ماه نخست سال ۱۴۰۰، ۹۲ هزار و ۵۱۵ بیمار در بیمارستان نمازی پذیرش شده است.

او با بیان اینکه بیمارستان نمازی نیز پا به پای دیگر بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدای بحران کرونا ویروس در حال ارائه خدمات به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ است، اظهار کرد: این مرکز دارای بیش از هزار تخت فعال است که در حال حاضر حدود ۳۵۰ تخت به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ اختصاص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست بیمارستان نمازی با اشاره به تلاش‌های همکاران خود در این مرکز آموزشی درمانی برای پاسخگویی به بیماران گفت: از مجموع ۹۲ هزار و ۵۱۵ بیمار پذیرش شده در این مرکز طی پنج ماه نخست امسال، ۳۳ هزار و ۲۳۷ بیمار بستری شدند و ۵۹ هزار و ۲۷۸ بیمار خدمات سرپایی و پاراکلینیک دریافت کردند.

دکتر مسعودی با اشاره به آغاز به کار بخشOPAT بیمارستان نمازی به عنوان بزرگترین مرکز بستری موقت بیماران کووید در شهر شیراز اعلام کرد: از تعداد کل بیماران پذیرش شده در بیمارستان نمازی در بازه زمانی پنج ماه نخست امسال، دو هزار و ۹۲۵ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ بستری و هزار و ۷۰۰ بیمار نیز در بخشOPAT خدمات درمانی دریافت کرده‌اند.

خدمت رسانی به ۸۰ مادر باردار مبتلا به کرونا در سال جاری

او با بیان اینکه مرکز آموزشی درمانی نمازی به عنوان یکی از مراکز مهم ارائه خدمات به مادران باردار پرخطر در شیراز نیز به شمار می‌رود، ادامه داد: در بحران کرونا ویروس نیز بیمارستان نمازی پذیرای مادران باردار پرخطر بوده است، به طوری که در پنج ماه نخست سال ۱۴۰۰، در بخش مادران پرخطر این مرکز به ۶۴۶ مادر باردار پرخطر خدمات ارائه شده که از این تعداد ۸۰ مادر نیز مبتلا به کووید ۱۹ بوده‌اند.

سرپرست بیمارستان نمازی از انجام ۶ هزار و ۳۶۴ عمل جراحی در پنج ماه نخست سال ۱۴۰۰ خبر داد و گفت: در این بازه زمانی ۶ هزار و ۳۶۴ بیمار در بیمارستان نمازی تحت اعمال جراحی نوروسرجری، عمومی، ارتوپدی، یورولوژی، اطفال، پلاستیک، عروق و توراکس قرار گرفته‌اند.

او با بیان نقش بیمارستان نمازی در خدمات رسانی به حجم بالایی از بیماران از استان‌های همجوار و حتی منطقه افزود: بیمارستان نمازی شیراز یک مرکز فوق تخصصی بوده و بیشتر بیماران حاد از اطراف استان فارس نیز به این مرکز درمانی ارجاع داده می‌شوند که این خدمت رسانی حتی در روزهای کرونایی نیز بی وقفه ادامه داشته است.

دکتر مسعودی بیمارستان نمازی را یکی از بزرگترین بیمارستان‌های عمومی، آموزشی، تخصصی و فوق تخصصی جنوب کشور معرفی کرد که به عنوان موقوفۀ مرحوم محمد نمازی، از دیرباز نقش مؤثری در ارائه خدمت به بیماران منطقه جنوب کشور داشته است و در کنار ارائه خدمات درمانی و تشخیصی به مراجعان، نقش آموزش دانشجویان پزشکی در مقاطع مختلف را نیز بر عهده دارد.

سرپرست این مرکز آموزشی درمانی با اشاره به تلاش‌های شبانه روزی همکاران خود در این مرکز که در دوران بیش از ۱۸ ماهه اپیدمی کرونا که بسیار گسترده‌تر شده است، از زحمات تمامی اعضای این مجموعه قدردانی کرده و ابراز امیدواری کرد بتوانیم به زودی شاهد ریشه کنی این بیماری در سطح کشور و جهان باشیم.

کد خبر 5294584

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی شیراز ویروس کرونا بیمارستان نمازی شیراز ویروس کرونا هفته دولت بوشهر واکسن کرونا شیوع کرونا آمار کرونا گرگان کرمانشاه خطبه های نماز جمعه آتش سوزی واکسیناسیون اردبیل تالاب انزلی ستاد ملی مقابله با کرونا بیمارستان نمازی مبتلا به کووید ۱۹ پنج ماه نخست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۱۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدا اعضا جوان جانبخش ارومیه‌ای به بیماران نیازمند

دو کلیه و کبد جوان ارومیه‌ای که دچار مرگ مغزی شده بود به سه بیمار نیازمند پیوند اهدا شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا در آذربایجان‌غربی، فرهنگ اهدا عضو سنت حسنه‌ای است که هم برای بیماران با شرایط مرگ مغزی به عنوان باقیات صالحات محسوب شده و هم باعث نجات بیمارانی می‌شود که در صف انتظار برای مرگ بر اثر نرسیدن عضو هستند.

طبق آیه شریفه قرآن هرکسی جانی را نجات دهد انگار کل جامعه و انسان‌ها را نجات داده و این می‌تواند نصب‌العین برای همه ما در خصوص ضرورت فرهنگ‌سازی برای اهدا عضو و نجات جان انسان‌ها باشد.

در جدیدترین مورد از اهدا عضو، اعضا بیمار مرگ مغزی اهل ارومیه با ایثارگری و اجازه خانواده وی به بیماران نیازمند اهدا شد.

در این راستا دو کلیه و کبد جان‌بخش شادروان امیر محمودی موجب نجات جان سه بیمار نیازمند پیوند شد.

جان‌بخش امیر محمودی متولد سیزدهم خرداد ۱۳۷۷ بود که در شهر کرج دچار مرگ مغزی شده و والدین وی اجازه اهدا اعضایش را دادند.

آن مرحوم امروز جمعه چهاردهم اردیبهشت ۱۴۰۳ در فاز دوم قطعه ۴۹ باغ رضوان ارومیه به خاک سپرده شد.

کد خبر 750394

دیگر خبرها

  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در شهرکرد
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • حیات دوباره ۵ بیمار با اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد
  • اهدا اعضا جوان جانبخش ارومیه‌ای به بیماران نیازمند
  • اهدای عضو دانش‌آموز اهل لالی به ۳ بیمار جان دوباره بخشید
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج