Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر علی‌اکبر اسدی‌پویا افزود: صرع از بیماری‌های بسیار مهمی‌است که آسیب‌های جانی، روانی و اجتماعی فراوانی را متوجه فرد بیمار و خانواده او می‌کند؛ بنابراین یافتن راه‌های نوین تشخیص و درمان در این بیماری اهمیت بالایی دارد.

این پزشک فوق تخصص با بیان اینکه یک سوم از بیماران، به نوع مقاوم بیماری صرع مبتلا هستند، بیان کرد: در ایران حدود ۸۰۰ هزار و در فارس حدود ۴۵ هزار بیمار مبتلا به صرع شناسایی شده است که یک سوم آنان به نوع مقاوم این بیماری مبتلا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد: علی‌رغم وجود درمان‌های مختلف برای بیماران مبتلا به صرع، امکان کنترل تشنج در بیماران مبتلا به صرع مقاوم، وجود ندارد.

 اسدی‌پویا خاطرنشان کرد: در این راستا با همکاری جمعی از اساتید و دانشمندان دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر آن شدیم تا مرکز پیشرفته صرع را در بیمارستان نمازی احداث کنیم.

او ادامه داد: این مرکز شامل اساتید علوم بالینی مانند فوق تخصص صرع، فوق تخصص جراحی مغز و اعصاب در زمینه صرع، رادیولوژیست، روانپزشک و همچنین همکاران علوم پایه در زمینه سلول‌های بنیادی، گیاهان داوریی و نانو تکنولوژی است.

رئیس بخش صرع بیمارستان نمازی شیراز ابراز امیدواری کرد که با یک کار تیمی شاهد راه‌های نوینی برای تشخیص و درمان بیماران مبتلا به صرع و عرضه آن به بشریت باشیم.

اسدی‌پویا خاطرنشان کرد: این اقدام کار بزرگی است و پتانسیل آن هم کاملا وجود دارد دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم در این راستا همیشه پیشرو بوده و با هم‌فکری رئیس بیمارستان نمازی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز مقرر شده فضایی به وسعت ۳۵۰ مترمربع در این بیمارستان به مرکز پیشرفته صرع اختصاص یابد.

استاد گروه بیماری‌های مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شیراز اضافه کرد: احداث و تجهیز این مرکز با همکاری خیرین در دستور آغاز عملیات اجرایی قرار می‌گیرد.

 رئیس بخش صرع بیمارستان نمازی شیراز همچنین از افتتاح دستگاه نوار مغز کامپیوتری اهدایی خیرین به بخش صرع بیمارستان نمازی طی روزهای آتی خبر داد.

کد خبر 589525 برچسب‌ها استان‌ فارس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان فارس دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیمارستان نمازی مبتلا به صرع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۱۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس

معاون درمان دانشگاه گفت: با تلاش همکاران حوزه مامایی در سال گذشته، ۵۲ هزار و پانصد زایمان در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شد.

مهرداد شریفی موفقیت‌های دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زمینه کاهش آمار‌های مرگ و میر مادران باردار در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱ را بیانگر ارتقای کیفیت و کمیت خدمات مامایی دانست و افزود: اداره مامایی معاونت درمان، مسوول تدوین و اجرای برنامه‌های ارتقای سلامت مادران، نوزاد سالم، رسیدگی به امور مامایـی و پاسخگویی به شکایات در این زمینه است.

او با اشاره به حضور بیش از ۱۰ هزار مادر باردار در کلاس‌های آمادگی برای زایمان در بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه با هدف فرهنگ سازی و ترویج زایمان طبیعی، ادامه داد: ایجاد کلاس‌های آمادگی دوران بارداری به روش‌های مختلف و آموزش مسایل مورد نیاز مادران باردار، می‌تواند راه حل مناسبی برای ارتقای سلامت مادران باشد و افزایش آگاهی و آمادگی در دوران بارداری، این امکان را به مادر می‌دهد که این مرحله از زندگی را با عوارض کمتر و به شکل خوشایندتری طی کند.

شریفی اضافه کرد: در قالب طرح جوانی جمعیت برای نخستین بار پنج مرکز درمان ناباروری در سطح دو، در شهرستان‌های داراب، لامرد، آباده، ممسنی و فیروزآباد پس از شهر شیراز، آغاز به کار کرد که می‌تواند گامی نو در عرصه خدمت به زوجین نابارور برای دسترسی آسان آنان به خدمات این حوزه باشد.

این مقام مسئول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ارائه مراقبت‌های مامایی با کیفیت بالا و تلاش در بهبود مستمر آن را عاملی موثر در کاهش مرگ و میر و ابتلای مادران به انواع بیماری‌ها دانست و گفت: ارایه خدمات درمانی و مشاوره‌ای تخصصی در مرکز مشاوره ناباروری در بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز برای نخستین بار در کشور انجام شده است.

معاون درمان دانشگاه فعالیت مرکز مشاوره ناباروری بیمارستان مادر و کودک شوشتری شیراز را در سطح سه، با بهره گیری از مشاوران و اساتید برجسته و بنام دانشگاه و ارائه خدمات مشاوره‌ای تخصصی پزشکی، فقهی، حقوقی و روانشناسی به زوجین نابارور اعلام کرد که می‌تواند در رفع چالش‌های این خانواده ها، نقش موثری داشته باشد.

پیگیری و اجرای ۱۷۰ مصوبه در کمیته‌های تخصصی جوانی جمعیت معاونت درمان از ابتدای ابلاغ سیاست‌های کلی جوانی جمعیت، پیگیری روند درمان بیش از ۲۵ هزار مادر باردار نیازمند مراقبت ویژه از سوی کارشناسان مامایی مستقر در مرکز پایش مراقبت‌های درمانی دانشگاه MCMC، حضور بیش از ۲ هزار ماما به عنوان مامای همراه در بلوک‌های زایمان مراکز خصوصی و دولتی با هدف خوشایند سازی مراحل زایمان برای مادر باردار، برگزاری بیش از ۲۰ دوره آموزشی برای کارکنان شاغل در مراکز درمانی با هدف آشنایی با فرایند‌ها و دستورالعمل‌های مرتبط با حوزه مامایی، از اقدامات انجام شده در اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه بود که دکتر شریفی به آن اشاره کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • جان باختن پدر و فرزند در ویلای شخصی
  • حادثه تلخ برای جوان معلول ساروی که نخبه دانشگاه بود