Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اجرای طرح همیاران سلامت در بیمارستان نمازی، گفت: این طرح در سه سطح همیاری، همکاری و مشاوره ویژه کادر درمان و بیماران کرونا در دستور اجرا قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام محمد مهدوی در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: برای اجرای طرح همیاران فراخوانی منتشر شد و اگرچه قشر خاصی مخاطب این فراخوان نبود اما حلقه اولیه این طرح را طلاب تشکیل دادند و به تدریج مردم عادی، فرهنگیان و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..اعلام همکاری کردند.

او با بیان اینکه بیمارستان نمازی بزرگترین بیمارستان خاورمیانه است که تمام تخصص‌ها را در خود دارد، خاطرنشان کرد: متقاضیان حضور در این طرح در تمام بخش‌های کرونایی این بیمارستان به صورت شیفیتی حضور دارند.

معاون نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تصریح بر این نکته که اجرای این طرح موجب ایجاد یک بانک اطلاعاتی از جهادگران و یک جریان سازی در سطح کلانشهر شیراز شده است، اظهار کرد:  جهادگران زیادی اکنون متقاضی ورود به این طرح شده‌اند.

مهدوی اضافه کرد: کار از پنج جهادگر در بیمارستان نمازی آغاز شد و در هر شیفت به ۲۰ نفر رسیده است.

او با بیان اینکه از سه هفته پیش این طرح آغاز شده و اکتون در هفته پایانی بسر می‌برد، خاطرنشان کرد که با ساماندهی گروه‌های جهادی این طرح در آینده با توجه به وضعیت شیوع بیماری کووید ۱۹ هم تدوام خواهد داشت.

معاون نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین با اعلام این موضوع که بیش از ۱۲۰ نفر برای این طرح ثبت نام کردند اما با مجموع اعلام آمادگی‌های تلفنی این تعداد به ۴۰۰ نفر رسید، افزود: آموزش‌های لازم ویژه این جهادگران پیش از حضور در بیمارستان ارائه شد.

به گفته مهدوی، این طرح با توجه به گستردگی بیمارستان نمازی احتمالا در سری بعد هم جهادگران در این بیمارستان مشغول به خدمت رسانی خواهند شد اما در صورت لزوم به سایر بیمارستان‌ها تسری خواهد یافت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: همیاران سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز كرونا استانی شهرستانها همه باهم علیه کرونا بیمارستان نمازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۱۲۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • امحاء کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • امام جمعه شیراز : در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند / شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد / یک دانشمند گفته اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم